AMG-Lahti kumppanina

 Etusivu Poi Tiedostot Kumppanit Extra     Ohjeet Palaute Kartta Linkki
 Artistit mp3 Ilmainen Radio Ilmainen TV Lehdet ja Kirjat Vippi ja Lainat Pelaa Pelejä Reittikartta Sähköpostit

Yhteenveto toiminnastamme:

Toteutamme navigaattori koordinaatti tiedostot eri kohderyhmille. Toteutamme myös yrityksen poi koordinaatit web-sivuille edillisesti eri yrityksille. !


Olemme Suomen suurin ja käyttäjille ilmainen paikannustietoja ja muita kiinnostavia palveluita tuottava yhteisö, joka kasvaa ja laajenee jatkuvasti.

Sivusto toimii yhteisöperiaatteella eli tiedot ovat ladattavissa muidenkin käyttöön, mikäli kyseessä ei ole kaupallinen tarkoitus tai jokin osa kaupallista vastaavaan sisältöön tarkoitettua latausta tai kopiointia. Katso käyttöehdot. AMG-Lahti Oy pitää huolta sivustosta ja valvoo sivuston käyttöä. Seuraamme myös väärinkäytöksiä, etteivät ne ole haitaksi suurelle yhteisölle. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, jotka haluavat näkyä ja kuulua navigaattoreissa. Mainosmyynnillä katamme juoksevia kuluja yhteisön hyväksi.Siksi mainostaminen on tehty edulliseksi. Sivustomme kautta voitte ladata monipuolisia paikkatiedostoja autonavigaattoreihin ja matkapuhelimiin. Laajennamme ja päivitämme paikkatiedostoja jatkuvasti! Otamme vastaan kartta tai Poi-korjauksia sekä -lisäyksiä. Mikäli haluatte tehdä korjauksia tai lisäyksiä Poi-tiedostoihin tai yrityksenne on kiinnostunut näkymään navigaattoreissa ja sivustollamme, ottakaa yhteyttä alla olevasta linkistä. Yrityksenä kuulumme luokitukselta AAA-luokkaan, johon kuuluu vain 10% kaikista yrityksistä.
Palveluistamme löytyy myös 3D-mallisuunnittelua ja www-sivujen tekoa, joissa käytämme verkoston osaamista hyväksi. Mikäli haluatte omat www-sivut,se on mahdollista toteuttaa kauttamme, kuten muutkin palvelut. Haluamme tuottaa palveluja järkevään, molempia osapuolia tyydyttävään, hintaan.
Lisäksi tarjoamme viihdepalveluja laajasti aina lomamatkoista musiikkiin. Musiikissa tarjonta lisääntyy jatkossa uusiin solisteihin ja yhtyeisiin, jotka saavat äänensä kuuluviin sivustomme kautta paremmin. Tarjoamme mahdollisuuden, että musiikkisi kuuluu mahdollisimman laajalla, koska sivustoa käyttävät muutkin kuin suomalaiset.


Klikkaa tästä lähettääksesi postia ja muista korjata postiosoite rivi.

Mikäli tunnet, että sivusto on mielestäsi tärkeä ja hyödyllinen, voit halutessasi tukea tai sponsoroida toimintaamme omalta osaltasi ja säilyttää ilmaiset palvelut sivuillamme, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostin kautta tai puhelimella ja kertoa ajatuksistasi.

AMG-Lahti
Suomi, Finland
Sähköpostilla yhteydenoto.

Yrityksille:

AMG-Lahti Oy tarjoaa mahdollisuuden tehdä sopimuksen yrityksesi näkyvyydestä navigaattoreissa sekä näillä sivustoilla. AMG-Lahti Oy toteuttaa yrityksesi kohteiden näkyvyyden ja niiden päivityksen tavalla, joka sovitaan erikseen. Tieto on koko ajan ajantasaista, eikä tiedon muutos vie 1 vuotta, kuten se kestää puhelinluettelossa ynnä muissa. Toteutamme myös yrityksenne omille sivuille koordinaattien lataus mahdollisuuden. Lisäksi tarjoamme banneri-mainospaikkaa edulliseen hintaan mihin muut eivät pysty. Voit vertailla itse hintaa jos epäilet väitettä. Olemme itse sen huomanneet, että yhteisönä voimme tarjota palveluja paljon paremmin kuin muut. Tämä on helppo ja nykyaikainen kanava mainostaa yritystänne. Asiakkaidenne on helppo ladata ajantasaiset tiedot yrityksestänne ja helposti löytää luoksenne.Lisäksi pystytte säästämään rahaa muusta mainonnasta.

Ottakaa yhteyttä mikäli on kiinnostusta käyttää navigaattoria ja sivustoamme mainonnan välineenä !

Käyttöehdot:

Kohteiden ja koordinaattien käyttö Ei-kaupallisiin tarkoituksiin on sallittua ilman erillistä lupaa. Voit ladata tiedostoja omaan Navigaattoriisi vapaasti, jos käyttötarkoitus on harrastus, matkailu tai siihen rinnastettava tarkoitus. Tällä sivustolla ladattavissa olevia POI-tiedostoja koordinaatteja ääniraitoja ei saa kopioida saataville mihinkään muualle kaupalliseen tarkoitukseen tai osaksi, jotain kaupallista ohjelmaa tai siihen rinnastettavaan tarkoitukseen tai julkaistavaksi ladattavaksi, joillain muilla sivuilla ilman AMG-Lahden lupaa.


Sivustolla hyödynnetään osin kolmannen osapuolen aineistoa, eikä AMG-Lahti takaa näiden aineistojen virheettömyyttä tai niiden säännöllistä päivitystä ilman erillistä sopimusta. AMG-Lahti ei ole vastuussa minkäänlaisista vahingoista, jotka saattavat johtua sivuston tai linkkien kautta avautuvilla muilla sivustoilla tai linkeillä niitä käytettäessä, eikä myöskään niistä vahingoista, jotka voivat aiheutua tämän sivuston aineiston avaamisesta / avautuvilla muilla sivustoilla tai linkeillä niitä käytettäessä, eikä myöskään niistä vahingoista, jotka voivat aiheutua tämän sivuston aineiston avaamisesta. Käyttäjälle on täten selvästi kerrottu, että tietokannoissa saattaa olla epätäydellisyyttä todellisten kohteiden sijaintiin nähden, koska osa tiedoista on haettu osoitteen perusteella ja osa paikanpäällä käymällä. Pyrimme korjaamaan puutteelliset tiedot oikeiksi, mutta päätämme silti itse mitä sivustolla tullaan julkaisemaan.


Jos huomaat POI-kannoissa virheitä siitä syystä, että koordinaatit eivät pidä paikkansa, koska tiedot perustuvat osoitetietoihin ja osin kolmannen osapuolen julkaisuihin, niin voit lähettää uudet koordinaatit WGS84/EUREF-FIN muodossa tai suoraan TomTom.n antamilla koordinaateilla palautteen kautta.


Kun lähetät uusia tietoja kerro missä muodossa ne tulee, koska tuon WGS84 voi antaa kolmellakin eri tavalla. Esim. Tämä on samasta paikasta 3 eri tavalla annettu tieto. Tiedostot ottaisimme vastaan mieluiten ensimmäisessä muodossa eli asteina. Ellei se ole mahdollista niin tuo viimeinen eli sekunnit muoto on sitten se seuraava lähetysmuoto.


 • N 61.801879º ja E 22.38072º
 • N 61º48.113' ja E 22º22.843'
 • N 61º48'6.765'' ja E 22º22'50.593''

 • Julkaisemme myös muiden maiden kohteita. Toivomme niiden kuitenkin olevan suomalaisille tärkeitä kohteita. Kerro kohteiden tiedot kohde,osoite,puhelinnumero ja muut mahdolliset tiedot palautteessa ja muista laittaa koordinaatit mukaan. Voit myös ehdottaa kategoriaa mihin ko.paikka sopii.


   
  Käyttöehdot Yksityisyys Tavaramerkit Yritys Ota yhteyttä Mainostajia
   
   
  © AMG-Lahti 2005-2014