AMG-Lahti        

 Etusivu Poi Tiedostot Kumppanit Extra     Ohjeet Palaute Kartta Linkki
 Artistit mp3 Ilmainen Radio Ilmainen TV Lehdet ja Kirjat Vippi ja Lainat Pelaa Pelejä Reittikartta SähköpostitReittikartta ohjeet


Ottakaa yhteyttä mikäli on kiinnostusta käyttää navigaattoria ja sivustoamme mainonnan välineenä !


1. Valitse mistä osoitteesta haluat päästä ja mihin osoitteeseen haluat saapua eli Mistä --> Mihin.

2. Valitse Kieli tai Maa, jota ohjeet käyttävät ja Paina lopuksi Reittihaku. Reittihaku hakee maapallon kaikki osoitteet, siksi osoitteen perään tarvitsee laittaa maa tai maatunnus, koska samalla nimellä voi olla katuja eri maissa.

3. Esimerkiksi: Tuomolantie 20, Pori, fi ellei osoitetta löydy jätä katunumero pois, koska kartoissa ei ole kaikkia talokohtaisia osoitteita. Jos huomaat puutteita joistain kohteista ja osoitteista, ilmoita meille niin ilmoitamme ne eteenpäin. Tällä tavoin kartat saadaan korjattua mahdollisimman nopeasti myös Navigaattoreiden käyttöön ja karttavalmistajille. Olemme yhteydessä karttavalmistajiin, jos ja kun virheitä ilmaantuu ja teitä puuttuu. Silloin tarvitsemme tarkan koordinaatin kohteesta ja mielellään olisi hyvä jos alueesta olisi se oikea Kuvallinen korjauskohta ja koordinaatit tärkeisiin mutkiin ym.

4. Mielestämme osoitteet tarvisi löytää jo 2000-luvulla talon ja sen sisäänkäynnin kohdan tarkkuudella. Esimerkiksi: malli osoite Tuomolantie tarvisi löytyä jo niin tarkasti, että 20 A, 20 B, jne. löytyisi, mikäli talossa on useampi rappukäytävä tai sisäänkäynti.

5. Reittikarttaan ilmestyy ohjeet valitulla kielellä vasempaan reunaan ja siellä kerrotaan arvioitu lyhin matka ja aika. HUOM ! Jos on lauttayhteyksiä raitillä huomioi ne erikseen. Halutessasi saat Tarkemman kuvan risteyksestä ja reitistä kun painat ohjeessa olevan numeron kohdalta niin karttaan ilmestyy pienempi ikkuna, josta pääset halutessasi lähentämään, loitontamaan ja siirtämään ikkunassa näkyvää karttaa sinne minne haluat. Valittavissa on näkymä kartta tai la eli helikopteri näkymä.( toimii ainakin Internet Explorer-selaimella näin )

6. Isoakin karttaa pääset loitontamaan ja lähentämään vierityspalkilla ja siirtämään karttapohjaa hiiren avulla hiiren vasenta painiketta painamalla ja pitämällä sitä pohjassa painettuna ja liikuttamalla sitä karttaa sinne minne haluat.

7. HUOMAUTUS ! Tämä kartta ei ole tarkoitettu koordinaattien hakemiseen vaan siihen on näillä sivuilla oma kartta.

8. Tavoite on, että kartalla pystyy navigoimaan osoitteesta toiseen. Tietääksemme Applen puhelimella sen pystyy jo tekemään ja joillain muillakin puhelimilla, jotka sisältävät Google Map mahdollisuuden, nettiyhteyden tai erillisen vastaanottimen, joka pystyy vastaanottamaan Google Map aineistoa. Tai laitteilla, jotka pystyvät paikantamaan sivut internetin, Wifi, 3G verkon tai erillisen vastaanottimen avulla.


9. Toivotamme hyviä hetkiä karttojemme parissa.

© AMG-Lahti Oy 2005-2010


Klikkaa tästä lähettääksesi postia ja muista korjata postiosoite rivi.


Mikäli tunnet, että sivusto on mielestäsi tärkeä ja hyödyllinen, voit halutessasi tukea tai sponsoroida toimintaamme omalta osaltasi ja säilyttää ilmaiset palvelut sivuillamme, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostin kautta tai puhelimella ja kertoa ajatuksistasi.

AMG-Lahti
Suomi, Finland
Puhelinnumero: 040-544 6986
Yhteydenotot klo.10-20 välisenä aikana.

 
Käyttöehdot Yksityisyys Tavaramerkit Yritys Ota yhteyttä Mainostajia
 
 
© AMG-Lahti 2005-2014