TomTomPOI Asennusohje kuvalla

 Etusivu Poi Tiedostot Kumppanit Extra Ohjeet Palaute Kartta Linkki
 Artistit mp3 Ilmainen Radio Ilmainen TV Lehdet ja Kirjat Vippi ja Lainat Pelaa Pelejä Reittikartta Sähköpostit


  MAINOSTAJIA

  MATKALLE NYT !

Omien poi lataaminen TomTom go Poi Koordinaattit -lisääminen Navigaattoriisi poi tiedot

Paina KÄYNNISTÄ valikkoa hiiren oikean puoleista nappia käyttäen ja valitse sieltä RESURSSIENHALLINTA painamalla hiiren vasemman puolen nappia. Tämän jälkeen näyttösi on kuvan kaltainen. Nyt valitset sitten listasta oikean kohteen, jossa on sinun navigaattorin tai muistikortin kuvake. Kuvassa on TomTom (H:) Kyseinen laite on siis asemassa (H:) ja siellä on se paikka, jossa on kohta karttatiedostosta. Tässä tapauksessa karttatiedot löytyvät kohdasta Western_and_Central_Europe mutta siellä voi olla myös muunkin nimisiä karttatiedostoja esim. Skandinavian Map, Europe Map tai joku muu. Avaa kuitenkin se karttatiedosto, joka sinulla on ja lisää uusia Koordinaatteja tuonne oikealle puolelle normaalisti Kopioi / Liitä menetelmällä. Tämä onnistuu näin ilman mitään muuta ohjelmaa. Huomaa kuitenkin purkaa pakattu tiedosto ennen tiedoston kopiointia navigaattoriin. Kaikki tiedostot on pakatussa muodossa, joten ellei tietokoneesi pysty purkamaan tiedostoa suoraan niin ilmainen ZIP-Purkuohjelma on, vaikka UltimateZip tai joku muu. Tai toinen vaihtoehto on TomTom Home ohjelmalla tekeminen. Netistä lataamasi Koordinaatit voit liittää tällä tavalla melko helposti, eikä vaadi mitään suurempaa ammattitaitoa. Tiedostot ovat ( *.ov2 ) koordinaatit, ( *.bmp ) kuvat 22x22 pikseliä ja ( .ogg ) äänitiedostot muodoissa. Tiedostoja on mahdollista laittaa muussakin muodossa toisiin navigaattori malleihin tai merkkeihin. Nämä ohjeet koskevat TomTom Go navigaattoreita ja niiden tiedosto muotoja.

HUOM ! Mikäli sinulla tulee TomTom.in navigaattoriin liittyvää ongelmaa, joihin laitemyyjä ei osaa neuvoa. Ota yhteyttä suoraan maahantuojan numeroon. Numero Suomeksi on 03039038 klo. 9.00-17.00 tai Ruotsiksi +46857929081 (tästä numerosta taisi saada palvelun myös Englanniksi).
Navigon yhteystiedot Suomeksi numerosta +358923114600 Asiakaspalvelu on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin 10.00-18.00 välillä (ei yleisina juhlapäivinä)
Navigon yhteystiedot Ruotsiksi Kunder från Sverige, vänligen välj följande telefonnummer: +46852054918 Vår kundservice finns där för dig: Måndag till Fredag, mellan Kl. 10.00-18.00(undantaget helgdagar)
Navigon Yhteystiedot Englanniksi Customers from the United Kingdom please call: 0871-2880154 (0.10 GBP per minute from the British fixed network, if applicable other prices from mobile telephone provider)Our customer service is there for you from Monday to Friday 10.00 am to 6.00 pm (except official holidays)Klikkaa tästä lähettääksesi postia ja muista korjata postiosoiterivi.


Koordinaattien hallinta Navigaattorissasi

Käynnistä navigaattorisi. Ensimmäinen ikkuna aukeaa tällaisena tai riippuen mallista se voi poiketa hieman kuvasta. Valitse tässä kohdassa painamalla näyttöä Muuta määräyksiä.Sitten aukeaa uusi ikkuna ja valitset sieltä kohdan Ylläpidä KP:t tai Ylläpidä POI:tKun haluat muuttaa KP.n asetuksia ne tehdään tässä. Valitse nyt kohta Varoita kun KP lähellä.Nyt valitset KP-luokan, josta haluat varoituksen. KP-luokkien selaaminen onnistuu noilla nuolilla ylös ja alas.Sitten valitset varoituksen etäisyyden jolloin kuuluu varoitusääni kun KP on tuon valitun matkan etäisyydellä, joka valitset.Nyt valitset haluamasi varoitusäänen. Voit selata ääniä eteen / taaksepäin ja Testi kohdasta voit kuunnella äänen kun haluttu ääni löytyy paina Valitse painiketta.Kun haluat varoituksen valitset haluatko varoitusäänen aina vai ainoastaan valitun reitin varrella. Itse suosittelen ettei laita rastia ainakaan kaikkiin KP-luokkiin. Jos haluat varoitukset vain reitillä niin varoitusääni ei kuulu ja kohde ei näy ellei sen etäisyys ole alle tuon minkä olet aiemmin valikossa valinnut. Nyt KP.n asennus äänellä on valmis. Jos haluat hälytyksen vain reitillä paina näyttöä neliön kohdalta ja siihen tulee rasti ja nyt paina painikkeesta Valmis.Jokainen KP-luokka, jonka haluat hälyttävän sinun täytyy tehdä samalla tavalla kuin kuvatiedot opastivat alussa. Voit ladata myös meidän sivuiltamme uusia ääniä navigaattoriisi, mikäli tarkoitus ei ole kaupallinen tai kirjallisesti sovittu. Otamme vastaan myös uusia ääniä mikäli haluat jakaa niitä myös muiden käyttöön.

Choose language !
 
Käyttöehdot Yksityisyys Tavaramerkit Yritys Ota yhteyttä Mainostajia
 
 
© AMG-Lahti 2005-2014