AMG-Lahti        

 Etusivu Poi Tiedostot Kumppanit Extra     Ohjeet Palaute Kartta Linkki
 Artistit mp3 Ilmainen Radio Ilmainen TV Lehdet ja Kirjat Vippi ja Lainat Pelaa Pelejä Reittikartta Sähköpostit


KÄYTTÖEHDOT:


Kohteiden ja koordinaattien käyttö Ei-kaupallisiin tarkoituksiin on sallittua ilman erillistä lupaa. Voit ladata tiedostoja omaan Navigaattoriisi vapaasti, jos käyttötarkoitus on harrastus, matkailu tai siihen rinnastettava tarkoitus. Tällä sivustolla ladattavissa olevia POI-tiedostoja koordinaatteja ääniraitoja ei saa kopioida saataville mihinkään muualle kaupalliseen tarkoitukseen tai osaksi, jotain kaupallista ohjelmaa tai siihen rinnastettavaan tarkoitukseen tai julkaistavaksi ladattavaksi, joillain muilla sivuilla ilman AMG-Lahden lupaa.


Sivustolla hyödynnetään osin kolmannen osapuolen aineistoa, eikä AMG-Lahti takaa näiden aineistojen virheettömyyttä tai niiden säännöllistä päivitystä ilman erillistä sopimusta. AMG-Lahti ei ole vastuussa minkäänlaisista vahingoista, jotka saattavat johtua sivuston tai linkkien kautta avautuvilla muilla sivustoilla tai linkeillä niitä käytettäessä, eikä myöskään niistä vahingoista, jotka voivat aiheutua tämän sivuston aineiston avaamisesta / avautuvilla muilla sivustoilla tai linkeillä niitä käytettäessä, eikä myöskään niistä vahingoista, jotka voivat aiheutua tämän sivuston aineiston avaamisesta. Käyttäjälle on täten selvästi kerrottu, että tietokannoissa saattaa olla epätäydellisyyttä todellisten kohteiden sijaintiin nähden, koska osa tiedoista on haettu osoitteen perusteella ja osa paikanpäällä käymällä. Pyrimme korjaamaan puutteelliset tiedot oikeiksi, mutta päätämme silti itse mitä sivustolla tullaan julkaisemaan.


Jos huomaat POI-kannoissa virheitä siitä syystä, että koordinaatit eivät pidä paikkansa, koska tiedot perustuvat osoitetietoihin ja osin kolmannen osapuolen julkaisuihin, niin voit lähettää uudet koordinaatit WGS84/EUREF-FIN muodossa tai suoraan TomTom.n antamilla koordinaateilla palautteen kautta.


Kun lähetät uusia tietoja kerro missä muodossa ne tulee, koska tuon WGS84 voi antaa kolmellakin eri tavalla. Esim. Tämä on samasta paikasta 3 eri tavalla annettu tieto. Tiedostot ottaisimme vastaan mieluiten ensimmäisessä muodossa eli asteina. Ellei se ole mahdollista niin tuo viimeinen eli sekunnit muoto on sitten se seuraava lähetysmuoto.


 • N 61.801879º ja E 22.38072º
 • N 61º48.113' ja E 22º22.843'
 • N 61º48'6.765'' ja E 22º22'50.593''

 • Julkaisemme myös muiden maiden kohteita. Toivomme niiden kuitenkin olevan suomalaisille tärkeitä kohteita. Kerro kohteiden tiedot kohde,osoite,puhelinnumero ja muut mahdolliset tiedot palautteessa ja muista laittaa koordinaatit mukaan. Voit myös ehdottaa kategoriaa mihin ko.paikka sopii.  Klikkaa tästä lähettääksesi postia, lisäyksiä ja muista korjata postiosoiterivi.

   
  Käyttöehdot Yksityisyys Yritys Tavaramerkit Ota yhteyttä Mainostajia
   
   
  © AMG-Lahti 2005-2014